Stelja (10kg) (predbilježba)

kn60,00

Miscanthus, u besprijekornom obliku stelje, bez prašine, pesticida i drugih onečišćenja.

Dostupno uz narudžbu

Ovaj je proizvod trenutno rasprodan, no ukoliko ste zainteresirani, molimo da nam se javite putem e-mail adrese info@miscanthus.hr kak bi dogovorili Vašu predbilježbu! Naš tim osigurat će da svoju narudžbu podignete u najkraćem mogućem roku.

Karakterizira ju visoka sposobnost upijanja, što je rezultat povoljnog lignoceluloznog sastava s preko 50 % celuloze, čime se sprječava širenje vlažnih mjesta koja se mogu ukloniti bez zamjene cjelokupne podloge. Velika je prednost što se uklonjeni materijal može uspješno kompostirati zahvaljujući povoljnom C:N omjeru.

Biomasa miskantusa također sadrži manje slobodnih hranjivih sastojaka poput jednostavnih šećera i aminokiselina te veću koncentraciju celuloze i lignina. Ovaj sastav pozitivno djeluje na sprječavanje rasta nepoželjnih štetnika i bakterija u usporedbi s ostalim materijalima.

Koncentracije prašine (PM10) veće su u biomasi ostalih usjeva, pa je ona miskantusa posebno pogodna za očuvanje dišnog sustava i cjelokupnog zdravlja stoke i teladi.

Troškovi dostave nisu uračunati u cijenu. Kupljeni proizvodi mogu se podići na mjestu rasadnika (Sisačko-moslavačka županija, Hrvatska) ili isporučiti na temelju zasebnih dogovora.

Težina 10 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bedding (10kg) (pre-order)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

hr