MISCANPOT (7L)

kn75,00

Odrasle sadnice miskantusa u 7 litrenim biorazgradivim i prozračnim tekstilnim posudama.

Dostupno uz narudžbu

Fully grown Miscanthus plants in 7 liters biodegradable breathable non-woven fabric felt planter grow pot

MISCANPOT je jeftin i prirodni alternativni zaklon od pogleda. Bez obzira koristite li ga kao živicu, ukras ili za smanjenje ulične buke, miskantus igra važnu ulogu u vašem dvorištu i krajoliku. Ovaj proizvod nudi privatnost koja odgovara vašim potrebama. Miskantus je vrlo poželjan u okolišu kao jedna od najviših ukrasnih trava. Bujno zeleno lišće brzo raste ljeti, stvarajući velike krošnje. To je sterilna trava, ne daje sjeme i nije invazivna. Na jesen je trava prekrivena srebrnastim perjanicama, koje postepeno prelaze u blijedo zlatno smeđu boju, a trava uspravno stoji i tijekom zimskih mjeseci.

MISCANPOT tokom cijele godine zavodoljava Vaše potrebe privatnosti. Zeleni zid u ljetnim mjesecima i zlatno obojeni zaklon zimi. Kad lišće otpada tijekom zime, stabljike će i dalje stajati usprskos snježnim padalinama.

Troškovi dostave nisu uračunati u cijenu. Kupljeni proizvodi mogu se podići na mjestu rasadnika (Sisačko-moslavačka županija, Hrvatska) ili isporučiti na temelju zasebnih dogovora.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MISCANPOT (7L)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

hr